Altı Şapkalı Dijital Yaşam e-Twinning Projesi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Özlem ZENGİN ve Ferahnaz ARTIŞ rehberliğinde “ALTI ŞAPKALI DİJİTAL YAŞAM” adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Dijital yaşam kültürü kazanabilmek, dijitaldeki tehlikeleri ve problemleri fark edebilmek, dijitalde doğru ve güvenilir akademik bilgilere doğru kaynaklardan ulaşabilmek, dijital yaşamdaki eğitim-öğretim platformlarını etkili kullanabilmek, her bireyde olması gereken temel yaşam becerilerinin yanında dijital çağda dijital yaşam becerilerinin neler olduğunun öğrenilmesi gibi gereklilikler projemizin amacını oluşturmaktadır.

7.sınıflarımızdan Koç twinnerlarımız Hasan Efe, Tuna, Zeynep, Nilsu ve Artun ve İngilizce öğretmenlerimizin kuruculuğunu ve ortaklığını yaptığı projemiz ile dijital yaşamı inceleyeceğiz. Linkimizden twinnerlerimizin oluşturduğu okul tanıtımımızı izleyebilirsiniz.

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 08:10 - Görüntülenme: 42