T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Koç Ortaokulu

e-Twinning Okulu Etiketi

e-Twinning okulu olduk.

 

2023-2024 yılı e-Twinning okulu basvuruları sonuçlandı. Okulumuz büyük bir başarıya daha imza atarak e-Twinning okulu oldu...

 

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan e-Twinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  2023 -2024 e-Twinning Okulu olmaya hak kazandı.

 

 Yürüttüğümüz  başarılı e-Twinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa ve ulusal Kalite etiketleri sonrası şimdi de  e-Twinning Okulu belgesi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

 

 e-Twinning ile okulumuz,  girişimci ve yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle e-Twinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak ilerlediğini belgelendirmiştir.

 

 

 Okulumuza bu haklı gururu yaşatan eğitimde belli bir seviyeden daha ileri bir seviyeye ilerleme sürecine destek veren  Müdürümüz Sn.Muharrem Keskin'e, Müdür Yrd. Sn. Mehtap Teber'e projelerin yürütülmesinde aktif rol alan Özlem ZENGİN, Oğuz AYAS ve Ferahnaz ARTIŞ öğretmenlerimize, desteklerini esirgemeyen okulumuz personeline, öğretmenlerimize, okul aile birliği üyelerine, tüm veli ve öğrencilerimize, ilçe ve il koordinatörlerimize  şükranlarımızı sunuyoruz.

01-06-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.06.2023 - Güncelleme: 01.06.2023 12:18 - Görüntülenme: 201
  Beğen | 2  kişi beğendi