Etiket Sonuçları: esafety

Renewable Energy - Yenilenebilir Enerji isimli e-Twinning projemiz ile Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan e-Twinning dergisinde Koç Ortaokulu olarak yerimizi aldık. Bursa İl Milli Eğitim Dergisi Linki:

Ock

eSafety Label (eSL), öğretme ve öğrenme deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim ile güvenli, zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlayan, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir.

Okulumuz bu etiketi almaya hak kazanmıştır.

The eSafety Label (eSL) is a Europe-wide accreditation and support service for schools, aiming to provide a secure, enriching environment with safe access to online technology as part of the teaching and learning experience.

Our school has been awarded this label.

Ock

eTwinning LUCK Projemix kapsamında öğrenci, öğretmen ve uzmanların katılımıyla Güvenli İnternet Günü etkinliğini gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda periyodik olarak yaptığımız e güvenlik üzerine çalışmalardan örnekler...