OKULUMUZDA İDARİ KADRO DEĞİŞİKLİĞİ...

Okulumuzda 2014 yılından bu yana görev yapan Okul Müdürümüz Muharrem KESKİN,görev süresinin dolması nedeniyle okulumuzdan ayrılmıştır. Yeni okul müdürümüz Zafer AĞAOĞLU okulumuza atanmış ,yeni görevine başlamıştır. Sayın Muharrem KESKİN ve Sayın Zafer AĞAOĞLU'na yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Muharrem KESKİN'in öğrenci ve velilerimize mesajıdır:

"Koç Ortaokulu her dönem başarılı ve iyi bireyler yetiştirme odaklı olacaktır. Bu başarı da sizlerin üstün gayretiyle gelir. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında sizlere söz konusu gayretle başarılı, sağlıklı,huzurlu bir dönem diliyorum."

Okulumuzda uzun süre görev yapmış müdür yardımcılarından Mehtap TEBER ve Şaban DOĞRAMACI görev sürelerinin sona ermesi nedeniyle okulumuzdan ayrılmıştır. Yerlerine Alper ÇİFTÇİ ve Yavuz AYGÜN atanmıştır.

Koç Ortaokulunun bu büyük emektarlarına teşekkür ediyoruz. Ayrılan arkadaşlarımıza yeni görevlerinde , yeni gelen ekip arkadaşlarımza da okulumuzda başarılar diliyoruz.

Yayın: 18.08.2023 - Güncelleme: 14.09.2023 22:13 - Görüntülenme: 1807