Proje Çalıştaylarımız

"BeSTEM" Bursa Eğitimde Sürdürülebilir Teknoloji ve Etkileşim Modeli Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen yenilikçi bir proje topluluğu üyesi olarak 21. Yüzyıl Becerileri Kapsamında ana hedefimiz; Bakanlığımız eğitim politikaları doğrultusunda, eğitime katkıda mükemmelliğe odaklanan, standartları sürekli geliştirip yükselten, okul öncesinden ortaöğretime kadar tüm kademelerde eğitimde yeni yaklaşımlara ilişkin öneri ve uygulama alanlarında ilimizde ve ülkemiz çapında saygıyla anılan çalışmaları yürütebilmektir.

Proje içeriği gereği ilimizden 100 pilot okul belirlenmiştir ve Koç Ortaokulu da bu okullardan biridir. Ocak ayında gerçekleştirilen çalıştayımıza okulumuz öğretmenlerinden proje koordinatörümüz ve proje ekibimiz katılmıştır. Uygulamanın başında ve sonunda; öğretmenlerin, okul yöneticilerinin ve öğrencilerin proje amaçları doğrultusundaki edinimlerini ve gelişimlerini değerlendirmek amacıyla ölçekler uygulanmış, elde edilen sonuçlar değerlendirilmiş, yeni eğitim stratejileri planlanmış ve proje girişlerimiz gerçekleşmiştir.

Bu bağlamda bu yılki projelerimiz:

-Steam for a Green World

-Be Aware Don’t Be Quite

-English Outside School (E.O.S)

-Altı Şapkalı Dijital Yaşam

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 08:46 - Görüntülenme: 88