Sosyal Okul

Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetleri dışında, bir çok sosyal faaliyet de düzenlenmektedir.

Okulumuzda yapılan sosyal faaliyetler şunlardır.

1- Kulüp çalışmaları :Kulüplerimiz yıl boyunca bir çok çalışmaya imza atmaktadır.

2-Toplum Hizmeti : Çevre duyarlılığı ile ilgili çalışmalar, ihtiyaç sahiplerine yapılan yardım kampanyaları, ziyaretler vs. yapılmaktadır.

3-Geziler : Her yıl Gezi Kulübümüz tarafından belirlenen 4-5 noktaya il dışı gezisi, onlarca noktaya il içi gezileri yapılmaktadır.

4-Yarışmalar : Bilgi yarışmaları, yetenek yarışması, resim-şiir yarışmaları yapılmaktadır.

5-İzcilik : 2013 yılında 3 ayrı izci gurubuyla kamplar kurulmakta, çalışmalar devam etmektedir.

6-Müsabakalar, Turnuvalar : Koç Spor Şenliğinde her branştan öğrenci takımları yarışmakta, satranç trnuvaları düzenlenmektedir.

7-Gösteriler: Her yıl bir çok oyun sergilenmekte, belirli gün ve haftalar kapsamında, önemli günlerde gösteriler düzenlenmektedir.

8-Konferans, Panel ve Seminerler : Okulumuzda her yıl onlarca seminer düzenlenmektedir.

9-Sergi , Kermes: Okulumuzda dönemsel teknoloji tasarım ve görsel sanatlar ile ilgili sergi çalışmaları yapılmaktadır.Ayrıca her yıl Okul Aile Birliği yararına kermesler düzenlenmektedir.

Yayın: 05.03.2013 - Güncelleme: 02.11.2017 17:18 - Görüntülenme: 1928