T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Koç Ortaokulu

Haberler

Nis

8G  sınıfı öğrencimiz ÖMER BERK  TEKİN, 2023-2024 Yılı Bursa İli Okçuluk Klasik Yay Yıldızlar Erkek Mahalli Müsabakalarında 1. olmuştur.

Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen antrenörüne de teşekkür ederiz .

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri kapsamında TÜBİTAK BUTAL Bursa Test ve Analiz Laboratuvarı ile birlikte etkinlik gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz Konferans Salonunda hazırlanan iftar yemeğine idareci, okul aile birliği üyeleri, okul çalışanları, öğretmen ve personel çocukları katıldı. Müzik öğretmenimiz Aslı Hanım'a, Okul Aile Birliği Üyelerimize , personelimize ve emeği geçenlere ayrıca çok teşekkür ediyoruz . İnşallah, önümüzdeki yıllarda da iftar yemeğimizi tekrar gerçekleştirmek nasip olur.

Mrt

21 Mart 2024 Perşembe günü planladığımız gibi okulumuz konferans salonunda 8. sınıf velilerimizle bir araya geldik. Hem LGS analizleri hem değişen LGS başvuruları ile ilgili bilgilendirme ve sunumlar Koç Ortaokulu Rehberlik Servisi tarafından yapıldı. 

Vakit ayırıp toplantıya gelen velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda; tarihimizin altın sayfalarında yer alan en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. 

Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

English Outside School Projesi kurucu ve ortakları olarak online toplantımızı bugün Türkiye saatiyle 20.00'de gerçekleştireceğiz. Toplantımız Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecek. 

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçeklestirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezi Sınav'ın basvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.  Merkezi Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  Sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını elektronik ortam (e-okul) üzerinden yapabilecek. 

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilmesinin 102. yıldönümünü bugün aynı coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

English Outside School Projesi kurucu ve ortakları olarak online toplantımızı bugün Türkiye saatiyle 16.00'da gerçekleştireceğiz. Toplantımız Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecek. Sosyal ve kültürel etkinlikleri konuşmak, kültürel alışverişlerde bulunmak ve farklı ülkelerdeki farklı sosyal ve kültürel etkinlikleri dinlemek için toplantımıza bekleriz.

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "Girişimci Çocuklar Fuarda” etkinliğinin açılışı, BBB Başkanı Alinur Aktaş ve İl Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Ahmet Alireisoğlu’nun katılımıyla Merinos AKKM’de gerçekleştirildi.

Mrt

"BeSTEM" Bursa Eğitimde Sürdürülebilir Teknoloji ve Etkileşim Modeli Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen yenilikçi bir proje topluluğu üyesi olarak 21. Yüzyıl Becerileri Kapsamında ana hedefimiz; Bakanlığımız eğitim politikaları doğrultusunda, eğitime katkıda mükemmelliğe odaklanan, standartları sürekli geliştirip yükselten, okul öncesinden ortaöğretime kadar tüm kademelerde eğitimde yeni yaklaşımlara ilişkin öneri ve uygulama alanlarında ilimizde ve ülkemiz çapında saygıyla anılan çalışmaları yürütebilmektir.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Özlem ZENGİN rehberliğinde “Steam For A Green World” adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Özlem ZENGİN rehberliğinde “English Outside School” adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Mrt

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Özlem ZENGİN ve Ferahnaz ARTIŞ rehberliğinde “ALTI ŞAPKALI DİJİTAL YAŞAM” adlı E-twinning projemiz başlamıştır.