Koç Ortaokulu

Ertuğrul Mah. Yusuf Büyükbaşaran Cad.No 4 Nilüfer / BURSA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürkçü düşünce sistemine gönülden bağlı,çağdaş yönetim felsefesine inanmış öğrenci yetiştiren ve kaliteden ödün vermeyen,başarı denilince akla ilk gelen olmak,kendi değerlerinden kopmadan dünyayla kucaklaşmayı başarabilen,bilim ve kendi gücüne inanan ,insan haklarına saygılı ,demokratik.çağdaş bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi kendi yaş grubu içerisinde Türk milli eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürkçü düşünde çerçevesinde öğrenci ahlakını ve çağdaş gelişmelere uygun uluslar arası eğitim öğretim kalite standartlarını temel alarak kendine yetebilen, topluma yararlı, ulusal ve evrensel düzeyde çağın gereklerine uygun bir donanıma sahip; yeniliklere açık, bilimsel ve akılcı düşünebilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş bireyler yetiştiren bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.
Başarılar
Tüm başarılarımız ; Anasayfa / Sol menü / Özelliklerimiz / Başarılı Okul / linkinden görülebilir.
Revir:1
Öğretim Şekli :İkili eğitim yapılmaktadır. 7. ve 8. sınıflar sabahçı, 5. ve 6. sınıflar öğlenci
Sabah : 07:30 - 13:15 Öğle : 13.25 - 19.10
Ulaşım
1- Metro Bursaray Ertuğrul durağının 250 metre güneyinde, 2- İzmir Yolu Özlüce Kavşağı´na 100 metre kuzey doğusunda, 3- Dörtçelik Çocuk Hastanesi´nin 200 metre güneyinde, 4- Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi´ne 20 metre yanında, 5- Bursaspor Özlüce Tesisleri´nin 200 metre karşısındadır.
Yerleşim Yeri
Ertuğrulkent veya Özlüce olarak bilinen bölgededir. Okulumuz, Ertuğrul Mahallesinde yer almaktadır. Çevremizde; Özlüce, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs, Altınşehir ve 100. Yıl Mahalleleri bulunmaktadır.
Nilüfer İlçe Merkezine 8 km, Bursa şehir merkezine 16 km uzaklıktadır.