Okulumuzda öğretmen-veli görüşmeleri için gün ve saatler planlanmış olup belirtilen gün ve saatlerde öğretmenlerimizle velilerimiz görüşebilir.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 14 Ekim 2023 cumartesi günü saat 11.00'de okulumuz çok amaçlı salonda yapılacaktır. Tüm velilerimizin bilgilerini ve teşriflerini rica ederiz.

Eyl

Okul Servisleri için kayıtlar 05.09.2023 Salı günü itibarıyla başlayacaktır. Kayıtlar ve bilgilendirmeler ilgili firmanın görevlisi tarafından yapılacaktır. Görevli kişi okulumuz güvenlik bölgesinde "Servis Kayıt Odası"nda iş ve işlemlerini yürütecektir. Çalışma saatleri 10.00-15.00 arasındadır.

Özgür TOPRAK

Eyl

Tem

Ortaokul kayıt ve nakil işlemleri için bilgilendirme aşağıdaki görseldedir. Bilginize

2023-2024 Yılında okulumuzda 5.Sınıfa başlayacak öğrencilerin kayıtları Ağustos ayı içerisinde alınmaya başlanacaktır. Öncesinde kayıt işlemi yapılmayacaktır. Tüm Sınıf seviyelerinde nakil işlemleri kapalıdır. Nakil işlemleri açılmadan öncesinde duyurular paylaşılacaktır. Temmuz ayı sonlarına doğru net tarihler,istenen belgeler,kayıt formları vb. gerekli tüm dökümanlar web sitemizde yayınlanacaktır. Bilginize

Okulumuzun kapalı spor salonu kiralama için ihaleye çıkarılmıştır. Katılmak isteyenler için detaylı bilgiler şartnamede yer almaktadır. Şartname ve diğer evrakları okulumuza uğrayarak temin edebilirsiniz. Döküman bedeli 250 tl olup okulumuz okul aile birliği hesabına yatırılması gerekmektedir.

Tem

5.Sınıf kayıtlarıyla ilgili açıklamaları aşağıdaki dosyalardan öğrenebilirsiniz.

Başvuru yaptığımız codeweek haftası etkinlikleri sonuçlandı.