T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Koç Ortaokulu

Sloganımız

 12-20 Aralık 2011’de düzenlenen ödüllü slogan yarışmasında “Fark Yaratır, İz Bırakır” yapılan oylamayla okulumuzun sloganı olarak seçildi.

            İŞTE SLOGANIMIZ : “FARK YARATIR, İZ BIRAKIR”

 

      12-20 Aralık 2011’de düzenlenen ödüllü slogan yarışmasında finale kalan sloganlardan “Fark Yaratır, İz Bırakır” yapılan oylamayla okulumuzun sloganı olarak seçildi.

      Sloganın sahibi Zeynep ÖZEL’e niçin bu sloganı yazdığı sorulduğunda verdiği yanıt şöyleydi: “Okulumuzda düzenlenen slogan yarışmasına katılmaya karar verdiğimde okulumuzun güzelliğini ve kalitesini izah edecek birçok slogan geldi aklıma. Ama Koç İlköğretim Okulunda okuyorum dediğimde duyduğum güzel sözler karşısında hissettiklerimi ancak “Fark yaratır, iz bırakır” sözüyle anlatabileceğimi fark ettim. Çünkü Koç İlköğretim Okulu, Bursa’nın gururudur.  Yalnız Bursa’nın değil, Türkiye’nin de gururudur. Koçlu olmak bir ayrıcalıktır. Diğer okullardan farklı olduğumuzu her alanda kanıtlarız. İzimizi de bırakırız. Umuyorum ki Koç İlköğretim Okulu, Türkiye sınırlarını aşıp dünyaya yayılacak. Her zaman fark yaratacak, iz bırakacak.”

 

      Bu sloganın kurumsal kimliğimizin bir parçası olarak yaşatılacağına, Koç İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretim camiasında fark yaratacağımıza, öğrencilerimizde, çevremizde, çalışanlarımızda hayat boyu olumlu iz bırakacağımıza inanıyoruz.

 

 

 

 SLOGANIMIZ BELİRLENDİ

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.12.2015 - Güncelleme: 08.12.2015 17:03 - Görüntülenme: 5216
  Beğen | 4  kişi beğendi