Mrt

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçeklestirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezi Sınav'ın basvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.  Merkezi Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  Sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını elektronik ortam (e-okul) üzerinden yapabilecek.

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilmesinin 102. yıldönümünü bugün aynı coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

English Outside School Projesi kurucu ve ortakları olarak online toplantımızı bugün Türkiye saatiyle 16.00'da gerçekleştireceğiz. Toplantımız Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecek. Sosyal ve kültürel etkinlikleri konuşmak, kültürel alışverişlerde bulunmak ve farklı ülkelerdeki farklı sosyal ve kültürel etkinlikleri dinlemek için toplantımıza bekleriz.

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "Girişimci Çocuklar Fuarda” etkinliğinin açılışı, BBB Başkanı Alinur Aktaş ve İl Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Ahmet Alireisoğlu’nun katılımıyla Merinos AKKM’de gerçekleştirildi.

Mrt

"BeSTEM" Bursa Eğitimde Sürdürülebilir Teknoloji ve Etkileşim Modeli Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen yenilikçi bir proje topluluğu üyesi olarak 21. Yüzyıl Becerileri Kapsamında ana hedefimiz; Bakanlığımız eğitim politikaları doğrultusunda, eğitime katkıda mükemmelliğe odaklanan, standartları sürekli geliştirip yükselten, okul öncesinden ortaöğretime kadar tüm kademelerde eğitimde yeni yaklaşımlara ilişkin öneri ve uygulama alanlarında ilimizde ve ülkemiz çapında saygıyla anılan çalışmaları yürütebilmektir.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Özlem ZENGİN rehberliğinde “Steam For A Green World” adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Özlem ZENGİN rehberliğinde “English Outside School” adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Özlem ZENGİN ve Ferahnaz ARTIŞ rehberliğinde “ALTI ŞAPKALI DİJİTAL YAŞAM” adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Şbt

Okulumuz 6/A sınıfı öğrencilerinden Muhammed Saminur UTOĞLU iller arası düzenlenen Kyokushin Karate turnuvasında Türkiye üçüncüsü olup bronz madalya kazanmıştır. Öğrencimizi ve başarıda emeği geçen ailesini tebrik ederiz.

Şbt

5, 6, 7, ve 8. sınıflarla hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen sınav, 21 Nisan saat 10.00'da yapılacak.

Sınav başvuruları, 13 Şubat - 01 Mart 2024

Başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerin müracaatı, okul müdürlüğünce sistem üzerinden onaylanacak.

Not: Ek-1 Formunu Güvenlik Kulübesinden de alabilirsiniz.

Şbt

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile öğrencilerimize Çevre, Sıfır Atık ve İklim Değişikliği ile ilgili seminer verildi.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı II. dönem başı öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararların hayırlı olmasını diliyoruz. Birlik beraberliğimiz daim olsun.

Sağlık, huzur, mutluluk, saygı ve sevgiyle çalışalım.

Ock

Geçtiğimiz hafta, trafik kazasında vefat eden okulumuz öğrencisi Beyza Nur adına bugün okulumuzda okunan Kur'an-ı Kerim hatmi dualarından sonra lokma hayrı düzenlendi.

Kıymetli öğrencimize yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Ock

Milletimizin her bir ferdi bilmektedir ki bizler bugün bu vatan üzerinde bayrağımızı özgürce dalgalandırabiliyorsak bunu şehitlerimize ve onları yetiştiren anne ve babalara borçluyuz. Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Kurtuluş Savaşı’ndan bugünlere nasıl geldiysek, vatan ve şehadet dendiğinde kalpleri titreyen, yüreği kabaran, çelik gibi bir imana ve büyük yüreklere sahip evlatlarımız Türk milletinin bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, bu topraklara namertlerin ayak basamayacağını her koşulda dosta düşmana göstermektedir. Böylesine zor zamanlarda birbirine daha sıkı kenetlenen milletimiz de birlik beraberlik içinde müreffeh ve güçlü yarınlara el ele, omuz omuza yürüyeceğimizin en büyük teminatıdır.

PENÇE – KİLİT Harekâtı bölgesinde, 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olan vatan evlatlarının aziz hatıralarını yaşatmak, eğitim ailesi olarak minnetimizi göstermek amacıyla okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuyoruz.

12 OCAK ŞEHİT ASKERLERİN MEMLEKETLERİ

Piyade Üsteğmen Gökhan Delen (Aksaray)

Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün (Gaziantep)

Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu (Tuzla)

Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir (Gaziantep)

Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez (Gaziantep)

Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur (Niğde)

Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın (Adıyaman)

İstihkâm Sözleşmeli Er Murat Atar (Ordu)

İstihkâm Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin (Eskişehir)

Aziz şehitlerimizin ruhları şad, makamları ali olsun.