Etiket Sonuçları: Etwinning

Renewable Energy - Yenilenebilir Enerji isimli e-Twinning projemiz ile Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan e-Twinning dergisinde Koç Ortaokulu olarak yerimizi aldık. Bursa İl Milli Eğitim Dergisi Linki:

Okulumuzda, Renewable Energy projesi kapsamında Koç Twinnerlarimiz, yakın çevremizdeki Su kaynaklarını araştırdılar.

Dünyadaki Su Ayak İzleri

Renewable Energy Projesi ortakları olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için tüm ortak okullarımız ile beraber mesajlar hazırladık.

22 Mart Dünya Su günü

e-Twinning okulu olduk.

Renewable Energy Projesi Nisan ayı etkinlikleri

Renewable Energy e-Twinning projemiz kapsamında okul tanitimimizi tamamladik.

Fun with Words e-Twinning projesi kapsamında okul tanitimimizi tamamladik.

Yabancı dil öğretiminde kelime öğrenmenin ve öğrenilen bu kelimelerin günlük hayata aktarımı ve kullanılmasının öğretilmesi kapsamında Koç Ortaokulu İngilizce  öğretmenleri  olarak yeni bir projeye  başlamış bulunmaktayız. Projemiz, Fun with Words ismiyle onaylanmış olup çalışmalara büyük bir titizlikle başlanmıştır.

Renewable Energy isimli e-Twinning projemiz kapsamında enerji tasarrufu haftası için Koç Twinerlarımız  Doğa, Yağmur, Murat, Berna, Ecrin, Batuhan, Yağmur, Fatih, Öykü, Sümeyye, Defne, Candaş okul öğretmenlerimizin, okul öğrencilerimizin ve yakın çevremizin enerji tasarrufu ile ilgili duygu ve düşüncelerini öğrenmek amacıyla röportaj gerçekleştirdiler.

Ülkemizde enerji kaynakları ile ilgili bilinç kazanmak, çevremize bu konuda katkıda bulunmak amacıyla Koç Ortaokulu twinnerları olarak Yenilenebilir Enerji- Renewable Energy adıyla yeni bir projeye başlamış bulunmaktayız️ sevgili twinerlarımız proje için kendilerini tanıttılar.

Ock

eSafety Label (eSL), öğretme ve öğrenme deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim ile güvenli, zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlayan, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir.

Okulumuz bu etiketi almaya hak kazanmıştır.

The eSafety Label (eSL) is a Europe-wide accreditation and support service for schools, aiming to provide a secure, enriching environment with safe access to online technology as part of the teaching and learning experience.

Our school has been awarded this label.

Ock

eTwinning LUCK Projemix kapsamında öğrenci, öğretmen ve uzmanların katılımıyla Güvenli İnternet Günü etkinliğini gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda periyodik olarak yaptığımız e güvenlik üzerine çalışmalardan örnekler...

Bir Su Meselesi isimli e-Twinning projesi Suyun İngilizcesi

Smart Clubs e-Twinning projesi Outdoor Clubs

Smart Clubs e-Twinning projesi Hobby Clubs Act

Nis

Bir Su Meselesi isimli e-Twinning projesinde Suyun Müziği kapsamında diğer proje ortakları ile birlikte işbirlikçi ortak ürünümüzü oluşturduk.

Nis

Bursa Nilüfer Koç Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem Zengin ve Azerbaycan Bakü 239 Nömrəli Tam Orta Məktəb Okulu İngilizce Öğretmeni Parvana Garayeva' nın hayata geçirdiği 'Bir Su Meselesi' isimli e-Twinning projesine katılan öğrenciler, suyun hayatımızdaki önemine dikkat çekti.

Şbt

Smart Clubs, Photograpy Clubs'ta bu hafta 5.sinif twinnerlarımız; Tunahan, İlker, Aybüke, Utku, Aras, Emirhan, Zeynep, Azra, Irmak, Esila ve Ada web 2 aracı sketchtoy ile '' yılbaşı '' temalı resimler çizdiler.

Günlük Yaşam Atölyesi: Düğme Dikimi

Şbt

Bir SU Meselesi isimli Projemizin yaygınlaştırılması kapsamında:

Koç Ortaokulu olarak proje kuruculuğunu yaptığımız  smart clubs isimli e-Twinning projemiz, Romanya, Ermenistan, Azerbaycan, Yunanistan ve Polonya yabancı ülkelerle olan İngilizce bir proje olup 5.sinif twinnerlarımız ile birlikte yürütülecektir. Her ay bir kulüp etkinliği düzenlenecek olup hem eğlenmek hem bilişsel gelişimlerini kazandırmaya yönelik çalışmalardan oluşarak İngilizceyi etkin bir şekilde kullanarak dilsel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun️

Azerbaycan ile beraber kuruculugunu üstlendiğimiz bilinçli su tüketimi ve su kaynaklarını korumak adına oluşturulmuş e-Twinning  bir Su Meselesi isimli projemizi Koç Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerimizle beraber yürüteceğiz. İlk çalışmamız Aralık ayında başlayacak olup bu etkinlikler ile hem dilsel gelişimlerini hem bilişim teknolojileri kullanabilme yeteneklerini geliştirecek olan sevgili Koç twinnerlarimiza ve okulumuza hayırlı uğurlu olsun️

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının en kapsamlı sosyal sorumluluk projesi olan KOA TÜRKİYE Dünya vatandaşlığı,çevre bilinci, ekolojik okur yazarlık, pozitif disiplin, sağlık okur yazarlığı, medya okur yazarlığı temalarından oluşan bir sosyal sorumluluk projesidir.