Ock

Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında Bursa üçüncüsü oldu.

Ock

Siirt´te terör olayları nedeniyle zarar gören Şehit Davut İlbaş Ortaokulu kütüphanesi için toplanan kitaplar gönderildi.

Ock

Uzman Psikolog Elif ULUTAŞ tarafından velilerimize cinsel eğitim semineri verildi.

Ock

6/L Sınıfı öğrencimiz Selin BAŞ 12 yaş kategorisinde Bursa satranç birincisi oldu.

Ock

Öğrencilerimize "Ergenlerde Gelişim" ve "Çocuk Hakları" konulu seminer verildi.

Ock

Öykü 9-10 Ocak´ta Bursa çapında düzenlenen satranç turnuvalarında altın madalyanın sahibi oldu.

Ock

Erdem Efe DUMAN jimnastikte Bursa birincisi oldu.

Ock

Okul Aile Birliğimiz tarafından geleneksel dayanışma çayı terpitlendi.

Ock

Ortak sınavda başarı gösteren öğrencilerimize ödül töreni düzenlendi.

Ara

Seçmeli Kur´an-ı Kerim dersindeki öğrencilerimizden Kur´an okuryazarı olan öğrencilerimize belge ve ödül töreni düzenlendi.

Ara

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

Ara

Çevreci okulumuza Bitkisel atık yağ ve hava kirliliği konulu seminer verildi.

Ara

Beslenme Dostu olan okulumuz bu konudaki eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Ara

5. sınıf öğrencimiz Öykü İNCE, Yalova´da düzenlenen satranç turnuvasında 3 madalyayla döndü.

Gezi Kulübümüz tarafından Başkentimizin tanıtımı amaçlı düzenlendi.