Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin gününü kutladık.

Okulumuzda öğrenci başkanlığı seçimi yapıldı.

Kasım Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında LÖSEV ´den eğitim desteği sağlandı.

Büyük Önder Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 77.yılında okulumuzda anma etkinliği düzenlendi.

Melisa ÇELEBİ, Antalya´da yapılan Uluslararasi Franke Cup Tenis Turnuvası´nda gümüş madalya aldı.

TEOG sınavları öncesinde veli bilgilendirme toplantısı yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladık

Öğrencimiz Ecenur ÖZTÜRK, yüzmede 3 madalya aldı.

24 Ekim 2015 Cumartesi günü  okul aile birliği olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize bilgilendirme semineri düzenlendi.

Okulumuzun bugüne kadar ortaya koyduğu başarısının mimarları olan sınıf öğretmenlerimize veda ettik.

Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem TÜFEKCİ, okulumuza ziyarette bulundu.

Temmuz ayında Avrupa Okullar Arası Satranç Şampiyonasında  birinci olan 5. sınıf öğrencimiz Öykü İNCE´ye ödül töreni düzenlendi.

Öğrencilerimiz çocuk kitapları yazarı Fatih ERDOĞAN, öğrencilerimizle buluştu.

İlköğretim haftasını kutladık.