May

Okulumuz 8.Sınıf öğrencilerinden Efe TURFAN'ın vefat haberini üzülerek öğrenmiş buluyoruz. Öğrencimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

May

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz ( K. Atatürk )

Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en samimi duygularımızla kutluyoruz; başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı,rahmet ve minnetle anıyoruz.

KOÇ ORTAOKULU YÖNETİMİ

Tem

Ara

Gelişen çağa ayak uyduran, edindiği bilgiyi kullanarak günlük hayatındaki problemleri çözmeye çalışan, analitik düşünebilen bireyler yetiştirme amacıyla okulumuzda kodlama alanında etkinlikler yapılmaya devam ediyor.

Ara

11 Aralık 2018 Salı günü TEMA Nilüfer İlçe Temsilcisi Seyit Ali YILDIRIM tarafından TEMA ortaokul programında eğitim alan Koç Ortaokulu öğrencilerine destekleyici "Erozyon ve Toprak" semineri verildi.

Ara

Koç Orataokulu TEMA gönüllüsü öğrenci ve öğretmenleri Selda AKPINAR ve Selda YAVUZ ile TEMA ortaokul programında "İçtiğimiz Su" konusunu işlediler. Suyun tasarruflu kullanımı, yağmur hasatı ve su kaynaklarıkonusunda bilgilendirme çalışması yapıldı.

Tem

"Farkımız Var." isimli Erasmus+ KA 101 projemizin dördüncü ve son ayağı İngiltere Cambridge´te gerçekleştirildi.

Haz

Okul dergimiz Koçvizyon 8. sayısıyla sizlerle buluştu.

Haz

Bu yıl 7. düzenlenen Koç Spor Şenlikleri yine çok büyük ilgi gördü.

Haz

Sene başında başlattığımız atık pil kampanyasıyla toplanan pil miktarı rekor düzeyde gerçekleşti.

Haz

Nilüfer Belediyesi´nin Atık Yağ Toplama Yarışması´na katılan okulumuz 3300 litre atık yağ toplayarak birinci oldu.