Nis

Bursa Nilüfer Koç Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem Zengin ve Azerbaycan Bakü 239 Nömrəli Tam Orta Məktəb Okulu İngilizce Öğretmeni Parvana Garayeva' nın hayata geçirdiği 'Bir Su Meselesi' isimli e-Twinning projesine katılan öğrenciler, suyun hayatımızdaki önemine dikkat çekti.

08/03/2022 tarihinde yapılan deneme sınavında sınıf ve okul derecesine giren 7. ve 8. sınıf öğrencilerine, başarı belgeleri okul müdürümüz Muharrem KESKİN tarafından verildi. Dereceye giren tüm  öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz.

Ock

KOÇ ORTAOKULU Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Bursa Finalinin ardından 06-08 Ocak tarihleri arasında Manisa'da düzenlenen bölgesel turnuvalara katılmıştır. Burada rakip takımlara set vermeden (sırasıyla) Manisa,Kütahya,Muğla okullarını mağlup etmiştir. Böylelikle Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Kızlarımızı,ailelerini ve öğretmenleri Abdullah TİRYAKİ'yi tebrik ediyoruz. Türkiye Finallerinde de aynı başarıyı temenni ediyoruz.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize kazandıkları bu başarıdan ötürü okulumuzda da bir tören yapılarak madalyaları ve başarı belgeleri okul müdürümüz Sayın Muharrem KESKİN tarafından takdim edildi.

ETWINNING ÇALIŞMALARIMIZ ÖZLEM ZENGİN ÖĞRETMENİMİZİN ÖNCÜLÜĞÜNDE DEVAM EDİYOR.

''KOA TÜRKİYE'' VE ''DOĞRUSU NE?'' PROJELERİMİZİN ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

''SMART KIDS'' VE ''Bİ SU MESELESİ'' PROJELERİMİZ DE ONAY ALDI. YAKINDA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK.

GÜNCEL ÇALIŞMALARI WEB SİTEMİZ ''ÖZELLİKLERİMİZ-ETWİNNİNG'' SEKMELERİNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

KOÇ ORTAOKULU olarak 4 Ekim Pazartesi günü öğrencilerimize küçük paketlerde kedi mamaları dağıtarak sokaktaki minik dostlarını beslemelerini sağladık. Bu etkinlikle öğrencilerimizde şehirlerde tek başına yaşamadığımızı,diğer canlı dostlarımızın da varlığı ve kimi zaman bizlere muhtaç olduğuna dair farkındalık yaratarak tüm canlıları sevebilen bireyler olarak yetişmelerini hedefledik. Bu güzel etkinlik için özellikle okulumuz OKUL AİLE BİRLİĞİ'ne ve REHBERLİK SERVİSİ'ne emekleri için teşekkür ediyoruz.

Koç Ortaokulu olarak Milli Eğitim Bakanlığının  açıklamış olduğu 05 Temmuz Pazartesi başlayacak olan "Telafide Ben de Varım" programı için faaliyet takvimimizi belirledik.

Bu çerçevede aşağıdaki çizelgeden okulumuzda planlanan faaliyetleri ve tarihlerini öğrenebilirsiniz.

6-E Sınıfı öğrencimiz Ilgın ŞAHİN Türkiye Dans Sporları Federasyanunun (TDSF) 10.06.2021 tarihinde düzenlemiş olduğu Türkiye Serbest Stil Dans Yarışmasında Türkiye 2.si olarak milli sporcu olma ve Türkiyeyi temsil etme hakkı kazanmıştır.

Öğrencimizin ve ailesinin bu başarısını tebrik ediyor, Milli sporcumuz olarak bizleri ve ülkemizi gururlandırmasını temenni ediyoruz.

KOÇ ORTAOKULU YÖNETİMİ

Türkiye Eskrim Federasyonunun17 Haziranda Sakarya'da  düzenlediği U14 Kılıç tkım Müsabakalarında 7/D Sınıfı öğrencimiz Ali Barış Akpınar Bursa Ferdi A takımıyla Türkiye şampiyonu oldular.

Öğrencimizi elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. Başarılarının daimi olmasını diliyoruz.

KOÇ ORTAOKULU YÖNETİMİ

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Rotary Kulübü işbirliğiyle 10.su düzenlenen "BOYUN KADAR KİTAP OKU" Projesi kapsamında dereceye giren öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Nilüfer Belediyesinin göndermiş olduğu ödüller Okul Müdürümüz Muharrem KESKİN tarafından takdim edildi.

Öğrencimiz Ecrin Ela Çırakoğlu Türkiye Dans Sporları Fedarasyonu (TDSF) tarafından 10.06.2021 tarihinde düzenlenen Türkiye Serbest Stil Dans Tarışmasında Türkiye 3.sü olarak Milli sporcu olma ve Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanmıştır. Ayrıca TDSF'nin 4,5,6 Haziran tarihlerinde düzenlediği Marmaris Salsa Show dans yarışamasında dördüncü olarak ülkemizi Avrupa Salsa Show dans yarışmalarında temsil etme hakkı kazanmıştır.

Öğrencimiz Ecrin'i ve Işıl Sözügüzel Akademi eğitmeni Şule Işıl Sözügüzel'i kazandıkları bu başarılardan dolayı tebrik ediyoruz. Bu başarılarının bir başlangıç olmasını diliyoruz...