Çanakkale Zaferinin 108. Yıldönümünde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi Rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ara

Bursa'da düzenlenen voleybol müsabakarında Erkek voleybol takımımız Bursa 3.Sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ü vefatının 84.yıldönümünde özlem,sevgi saygı ve minnetle anıyoruz.

6/K Sınıfı öğrencimiz Ayberkcan TURAN Polonya'da yapılan Dans müsabakalarında ülkemizi gururlandırarak eşlide partneri ile birlikte DÜNYA ŞAMPİYONU olmuştur. Ferdi dalda ise dünya ikincisi olmuştur. Bizlere bu gururu yaşatan başta öğrencimizi eğitmenlerini ve ailesini tebrik ederiz başarılarının devamını dileriz.

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlu Olsun. Bizlere bu bayramı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Okulumuzda Coşkuyla kutlandı.

Okulumuzun Tenis Kortunun yıpranan zemini tamamen değiştirildi. Tadilatları yapılıp öğrencilerimizin kullanımına açıldı. Ayrıca tenis kortunun yanında bulunan alanın etrafının tel örgülerle çevirerek okulumuza spor alanı olarak kazandırıldı. Bu tadilatı ve spor alanının yapımını üstlenen hayırsever GENCEROĞLU ailesine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.  Genceroğlu ailesinden öğretmenimiz Erkan YEŞİLTEPE, eşi Aslı YEŞİLTEPE,Emine SİNAN , Nurettin SİNAN 'a açılışta bizi yanlız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Süreyya GENCEROĞLU Bu hayrı Merhum eşi Candan GENCEROĞLU adına yaptırmak istemiştir. Anısını yaşatmak adına Tenis Kortumuzun adı CANDAN GENCEROĞLU TENİS KORTU olarak oluşturulmuştur.

Nis

Bursa Nilüfer Koç Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem Zengin ve Azerbaycan Bakü 239 Nömrəli Tam Orta Məktəb Okulu İngilizce Öğretmeni Parvana Garayeva' nın hayata geçirdiği 'Bir Su Meselesi' isimli e-Twinning projesine katılan öğrenciler, suyun hayatımızdaki önemine dikkat çekti.

08/03/2022 tarihinde yapılan deneme sınavında sınıf ve okul derecesine giren 7. ve 8. sınıf öğrencilerine, başarı belgeleri okul müdürümüz Muharrem KESKİN tarafından verildi. Dereceye giren tüm  öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz.