2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Özlem ZENGİN ve Ferahnaz ARTIŞ rehberliğinde “ALTI ŞAPKALI DİJİTAL YAŞAM” adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Şbt

Okulumuz 6/A sınıfı öğrencilerinden Muhammed Saminur UTOĞLU iller arası düzenlenen Kyokushin Karate turnuvasında Türkiye üçüncüsü olup bronz madalya kazanmıştır. Öğrencimizi ve başarıda emeği geçen ailesini tebrik ederiz.

Şbt

5, 6, 7, ve 8. sınıflarla hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen sınav, 21 Nisan saat 10.00'da yapılacak.

Sınav başvuruları, 13 Şubat - 01 Mart 2024

Başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerin müracaatı, okul müdürlüğünce sistem üzerinden onaylanacak.

Not: Ek-1 Formunu Güvenlik Kulübesinden de alabilirsiniz.

Şbt

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile öğrencilerimize Çevre, Sıfır Atık ve İklim Değişikliği ile ilgili seminer verildi.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı II. dönem başı öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararların hayırlı olmasını diliyoruz. Birlik beraberliğimiz daim olsun.

Sağlık, huzur, mutluluk, saygı ve sevgiyle çalışalım.

Ock

Geçtiğimiz hafta, trafik kazasında vefat eden okulumuz öğrencisi Beyza Nur adına bugün okulumuzda okunan Kur'an-ı Kerim hatmi dualarından sonra lokma hayrı düzenlendi.

Kıymetli öğrencimize yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Ock

Milletimizin her bir ferdi bilmektedir ki bizler bugün bu vatan üzerinde bayrağımızı özgürce dalgalandırabiliyorsak bunu şehitlerimize ve onları yetiştiren anne ve babalara borçluyuz. Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Kurtuluş Savaşı’ndan bugünlere nasıl geldiysek, vatan ve şehadet dendiğinde kalpleri titreyen, yüreği kabaran, çelik gibi bir imana ve büyük yüreklere sahip evlatlarımız Türk milletinin bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, bu topraklara namertlerin ayak basamayacağını her koşulda dosta düşmana göstermektedir. Böylesine zor zamanlarda birbirine daha sıkı kenetlenen milletimiz de birlik beraberlik içinde müreffeh ve güçlü yarınlara el ele, omuz omuza yürüyeceğimizin en büyük teminatıdır.

PENÇE – KİLİT Harekâtı bölgesinde, 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olan vatan evlatlarının aziz hatıralarını yaşatmak, eğitim ailesi olarak minnetimizi göstermek amacıyla okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuyoruz.

12 OCAK ŞEHİT ASKERLERİN MEMLEKETLERİ

Piyade Üsteğmen Gökhan Delen (Aksaray)

Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün (Gaziantep)

Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu (Tuzla)

Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir (Gaziantep)

Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez (Gaziantep)

Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur (Niğde)

Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın (Adıyaman)

İstihkâm Sözleşmeli Er Murat Atar (Ordu)

İstihkâm Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin (Eskişehir)

Aziz şehitlerimizin ruhları şad, makamları ali olsun.

11 Kasım "Milli Ağaçlandırma Günü" etkinlikleri kapsamında Bursa Valiliği koordinasyonunda Mudanya, Göynüklü'de gerçekleştirilen ağaç dikim etkinliğinde Koç Ortaokulu olarak katıldık ve geleceğe nefes olacak fidanlar diktik.

Ulu önderimizin bedenen aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Atamızı büyük bir özlemle andık.  Okulumuzda düzenlenen programda şiirler okundu, Atatürk ün sevdiği türküler öğrenciler tarafından seslendirildi.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nilüfer İlçe Tarım Müdürlüğü Tarafından öğrencilerimize;

Güvenilir Gıda  -  Gıda Zehirlenmesi  -  Gıda İsrafı  ve  Bilinçli Tüketici konulu seminer verilmiştir.

28 Eylül - 1 Ekim 2023 tarihinde düzenlenen Teknofest İzmir 2023 festivalinin Fikir Maratonu Yarışmasında Ortaokul Seviyesinde Türkiye 3.'lüğünü kazanan Bursa Takımı (Deneyap FM Takımı) Üyeleri; Takım Kaptanı ; Ahmet Selim DÜZ (Koç Ortaokulu 7-E) Takım Üyesi ; Eymen Rüzgar ÇABAK (Koç Ortaokulu 7-İ) Takım Danışmanı ; Toprak GÖÇER (İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi - Makine Mühendisliği) Yarışmaya türkiye genelinden 998 takım katılmış olup, Deneyap FM takımı Bursa ilinden ortaokul düzeyinde finalist olarak giden tek takım olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının daimi olmasını diliyoruz.

Eyl

Okul Müdürümüz Zafer AĞAOĞLU ve Rehberlik Servisi tarafından 6. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimize yönelik akademik, kariyer, sosyal ve duygusal gelişim alanlarında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.